Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Φωτό Ντοκουμέντο! 100% γνήσια η είδηση, ότι κάτοικος του Κορινού κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι ένα μαύρο βαν πλησίασε παιδάκια!


Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΈΓΡΑΨΕ ΕΠ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΤΟΥ ΠΟΛΊΤΗ, ΩΣ ΌΦΕΙΛΕ;

Κυκλοφόρησαν το πρωί “διαψεύσεις” από πολιτικούς και δημοσιογράφους, αλλά και από τον κάθε πικραμένο, σχετικά με το αν το μαύρο βανάκι στον Κορινό πλησίασε τα παιδάκια. Ο Άνθρωπος που τηλεφώνησε (ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ) την αστυνομία (είμαι περίεργος να μάθω τι έγραψαν στο δελτίο συμβάντων), ανέβασε 3 ώρες πριν την ανάρτηση του olympospieria.com την παρακάτω ανάρτηση σε ομάδα Κορινιωτών στο Facebook:
Η ανάρτηση αυτή είναι του πολίτη που τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ κι έγινε 3 ώρες πριν τη δική μας
ΠΗΓΗ   ΟΛΥΜΠΟΣ-ΠΙΕΡΙΑ-ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
27.6.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget