Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΔΕΥΑΚ: Ανακοίνωση προγραμματισμένης διακοπής υδροδότησης
Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ανακοινώνει, ότι από τις 12 τα μεσάνυχτα και έως τις 06:00π.μ. της Τετάρτης 06 Μαΐου, θα υπάρχει καθολική διακοπή της υδροδότησης στην πόλη της Κατερίνης.


Ακολουθώντας...

τον προγραμματισμό της Τεχνικής Υπηρεσίας, συνεργεία του τομέα της ύδρευσης, θα προβούν σε αντικατάσταση των απαρχαιωμένων και αναχρονιστικών δικλείδων των δικτύων επί των οδών Φιλώτα, διασταύρωση Μεγ. Αλεξάνδρου & Κιουταχείας, καθώς και επί της Βασιλέως Β’.


Για τα εν λόγω σημεία, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι προαπαιτούμενες εργασίες διαμόρφωσης.


Μετά την αντικατάσταση των συγκεκριμένων κεντρικών δικλείδων του δικτύου ύδρευσης θα καταστεί εφικτός ο αποκλεισμός μικρότερων περιοχών για την αποκατάσταση βλαβών του δικτύου. Κατά αυτό τον τρόπο θα περιορίζεται το εύρος των διακοπών υδροδότησης σε πολύ μικρό αριθμό ιδιοκτησιών.


Η επιλογή του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος έχει να κάνει με την κατά το δυνατό μικρότερη ταλαιπωρία τόσο των οικιακών καταναλωτών της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. όσο και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ.
Μπουσνάκης Αστέριος
5.5.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget