Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΌΠΟΥ ΟΛΟΓΥΜΝΟΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ.


Επώνυμη καταγγελία συμπολίτισσάς μας κάνει λόγο για ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από την μητέρα της, όπου την καλούσε κοντά της για να της πεί όσα πρωτόγνωρα για την πόλη μας έγιναν μπροστά στο παράθυρο του σπιτιού της, στο κλειστό κολυμβητήριο Κατερίνης.


Μένοντας ξύπνια μέχρι αργά εχθές το βράδυ, 1η Μαΐου, και ακούγοντας κάποιες φωνές έξω από το παράθυρο της, αντίκρισε τέσσερις αλλοδαπούς (όπως τους χαρακτήρισε) όπως τους γέννησε η μάνα τους, ολόγυμνους και να την καλούν να πάει έξω, λέγοντας της με σπαστά ελληνικά «έλα, έλα».ΠΙΕΡΙΚΗ
3.5.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget