Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Οι Κανάκηδες εμπαίζουν το μυστήριο της Θείας Κοινωνίας
Στην Ελλάδα για να είσαι in και μοντέρνος, για να είσαι «αποδεκτός», δεν πρέπει να αφήνεις τίποτα όρθιο από τα ιερά και τα όσια του λαού.


Με αφορμή τον κορωνοϊό, οι κάθε είδους..."προοδευτικοί" έχουν εξαπολύσει όλο τους το μίσος και τα κόμπλεξ κατά της Εκκλησίας. Ακόμα και το κράτος του Μητσοτάκη εξάντλησε κάθε αυστηρότητα με πρόφαση την πανδημία.


Αυτή τη φορά οι Κανάκηδες τα έβαλαν με το μυστήριο της Θείας Κοινωνίας παρουσιάζοντας στην διαδικτυακή τους εκπομπή ένα βλάσφημο βίντεο που προσβάλει όχι μόνο τους χριστιανούς αλλά και κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο.


Εκκλησιαστικοί φορείς κινούνται ήδη νομικά εναντίον τους, και αυτό είναι πολύ σωστό. Να αντιμετωπιστούν δηλαδή με τα ίδια τα μέσα που χρησιμοποιούν οι δικαιωματιστές.


elkosmos.gr
7.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget