Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Εισαγγελέας Γρεβενών: Να ανακληθεί η αποφυλάκιση του Νίκου Σειραγάκη
Νίκος ΣειραγάκηςΝα ανακληθεί η αποφυλάκιση του 54χρονου εκπαιδευτικού Νίκου Σειραγάκη και να επιστρέψει στην φυλακή για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του ζητάει η εισαγγελέας Γρεβενών από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Η εισαγγελέας εισηγείται την νέα φυλάκιση του καθηγητή καθώς παραβίασε τον όρο της αποφυλάκισής του να διαμένει σε συγκεκριμένη διεύθυνση που είχε δηλώσει.


Στις 8 Μαϊου συνελήφθη και έκτοτε κρατούμενος.

Όπως αναφέρει στην πρόταση της η εισαγγελέας, στις 8 Μαΐου αστυνομικοί αναζήτησαν τον 54χρονο στην διεύθυνση που είχε δηλώσει ως τόπο κατοικίας του, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και βάσει του περιοριστικούς όρους της υφ όρων απόλυσης του, ήταν υποχρεωμένος να διαμένει.


Ωστόσο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν από ένοικο της οικοδομής ότι ο 54χρονος όχι μόνο δεν διαμένει σε αυτήν τη διεύθυνση αλλά και ότι είναι παντελώς άγνωστο άτομο στην περιοχή.


«Με τη συμπεριφορά του αυτή ο 54χρονος, χωρίς να αιτηθεί προηγουμένως την τροποποίηση των υποχρεώσεων που του επιβλήθηκαν δυνάμει του βουλεύματος αποφυλάκισης του, ως προς τον τόπο διαμονής του και χωρίς να εκδοθεί σχετικό τροποποιητικό βούλευμα που να του επιτρέπει για βάσιμο λόγο να αλλάξει τον τόπο αυτό, εξωτερίκευσε τη βούλησή του να μην υποβάλει τον εαυτό του στο στάδιο εκτέλεσης της ποινής του κατά το χρόνο της δοκιμασίας του», αναφέρει στην πρόταση της η εισαγγελέας.

Την ίδια μέρα με εισαγγελική διάταξη διατάχθηκε η προσωρινή του σύλληψη καθώς κρίθηκε ότι συντρέχει περίπτωση επείγουσας ανάγκης λόγω της παραβίασης του όρου της διαμονής του ώστε να προληφθεί κίνδυνος της δημόσιας τάξης από την τέλεση των ίδιων παρόμοιων με αυτά για τα οποία είχε καταδικαστεί, εγκλημάτων.

Ο Ρεθυμνιώτης καθηγητής φυσικής αγωγής καταδικάστηκε το 2016 σε συνολική ποινή κάθειρξης 220 ετών για αποπλανήσεις και ασέλγειες σε βάρος 36 ανήλικων παιδιών, από το 2006 ως το 2011, οπότε και συνελήφθη.

Από τα 220 χρόνια, εκτιτέα είναι τα 20 χρόνια βάσει του νέου Ποινικού Κώδικα.

Όμως, στις 22 Απριλίου, ο γυμναστής αποφυλακίστηκε έχοντας εκτίσει μόλις 7 χρόνια ,10 μήνες και 25 μέρες.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει για την τύχη του 54χρονου.
13.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget