Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Η δημοτική αστυνομία ενημερώνει τους δημότες για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Κατερίνης


Τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που τέθηκαν σε λειτουργία στην πόλη της Κατερίνης από την 1η Μαΐου ενημέρωσε....
κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Γιώργο Τσιαλό.Υπενθυμίζεται, ότι, όπως ανακοίνωσε η δημοτική αστυνομία:

- Από την 1η Μαΐου καταργήθηκε η στάθμευση «μονά ζυγά» στις οδούς Ανδρούτσου, Ιωαννίνων, Ηφαίστου, Βότση, Ελασσόνος, στις οποίες θα επιτρέπεται πλέον η στάθμευση στη μια μόνο πλευρά των δρόμων.

«Ζητούμε την κατανόηση, συνεργασία και εναρμόνιση των δημοτών με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο άμεση προσαρμογή είναι βέβαιο, ότι, θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της καθημερινότητας και στη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας στην πόλη μας» σημειώνει σε δήλωσή του, ο κος Τσιαλός.

Παράλληλα με την ενημέρωση από τη Δημοτική Αστυνομία, διαγραμμίσεις για τις νέες στάθμευσης ΑμΕΑ στις οδούς Ανδρούτσου, Βότση, Ι.Δραγούμη, για τις θέσεις στάθμευσης δικύκλων στις οδούς Ανδρούτσου και Δραγούμη, μια θέση φορτοεκφόρτωσης στην οδό Εθν.Αντιστάσεως κ.ο.κ. υλοποίησαν τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.4.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget