Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Επαφή με Παπαβασιλείου το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕΡαντεβού με τον φετινό προπονητή, Σάκη Παπαβασιλείου, που έχει τον πρώτο λόγο για να συνεχίσει και για τη νέα σεζόν, είχε η νέα διοίκηση του Πιερικού, που θα απαρτίζει τη νέα ΠΑΕ, όταν συσταθεί.

Ο Κατερινιώτης τεχνικός συναντήθηκε με τους Στέφανο Μπιτόπουλο (νέος πρόεδρος), Κώστα Χριστοφορίδη (νέος αντιπρόεδρος) και Κωνσταντίνο Καραφουλίδη (θα έχει ενεργό ρόλο στη νέα τάξη πραγμάτων) και ανέλυσε το πλάνο του για την «επόμενη μέρα», χωρίς ακόμα με αναφορά ονομάτων για το ρόστερ (ανανεώσεις, μεταγραφές, αποδεσμεύσεις).

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να τα πουν σύντομα, ίσως όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο με την κατηγορία συμμετοχής των «μελανόλευκων», για να «τρέξουν» περισσότερες εξελίξεις και ίσως να προκύψουν ανακοινώσεις.

Στη συνάντηση για την ομάδα της Πιερίας παρέστησαν και οι Μάκης Θεοχάρης (γενικός αρχηγός) και Κωνσταντίνος Τσακιρίδης (αναλυτής ποδοσφαίρου, συνεργάτης του Παπαβασιλείου στο τιμ).
Πηγή: SoccerPractor
20.5.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget