Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ -“Πρόσφυγας” μαχαίρωσε “πρόσφυγα” στο κέντρο της πόλης!
Το απόγευμα της Δευτέρας (4 Μαΐου, γύρω στις 5:30), σε οικοδομή της οδού Κίου που παραμένουν αλλοδαποί, έγινε αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς (πρόσφυγες ή μετανάστες).Για άγνωστη αφορμή, ο ένας εκ των δύο, πήρε ένα μεγάλο μαχαίρι και έκοψε βαθιά το χέρι του άλλου (νεαρό παιδί). Λέγεται ότι γιατρός γειτονικής οικοδομής (κατά άλλους φαρμακοποιός), έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες και να σταματήσει την μεγάλη αιμορραγία.

Σύντομα εμφανίστηκαν και τα όργανα της τάξης που συνέλαβαν το δράστη. Λέγεται πως στο σπίτι του βρέθηκαν μαχαίρια και μια…χατζάρα (η τελευταία πληροφορία με μια μικρή επιφύλαξη).

Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη…

olympospieria.com
5.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget