Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου ΚατερίνηςΗ Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κατόπιν οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και σε συνεργασία με την Επιτροπή Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων, το Επιστημονικό Συμβούλιο, την Ιατρική και Νοσηλευτική Υπηρεσία, ξεκίνησε σταδιακά την επαναλειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και των τακτικών χειρουργείων τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2020.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το Νοσοκομείο έχει προσαρμόσει τον τρόπο προσέλευσης των πολιτών και τη λειτουργία των αντίστοιχων ιατρείων στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.
Ως εκ τούτου, οι ασθενείς των οποίων τα ραντεβού αναβλήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα της πανδημίας, θα καλούνται τηλεφωνικά προς ανανέωση του ιατρικού ραντεβού από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Νοσοκομείου, αλλά σε περιορισμένο αριθμό, προκειμένου να αποφευχθεί η συνάθροιση μεγάλου αριθμού προσερχόμενων και η έκθεση των ασθενών σε κίνδυνο.
Οι ασθενείς, οι οποίοι έχουν προγραμματισμένα ραντεβού από 5 Μαΐου και μετά, επίσης θα κληθούν τηλεφωνικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Νοσοκομείου, προκειμένου να ενημερωθούν για την ημέρα και ώρα προσέλευσής τους.
Ενημερώνουμε τους πολίτες της Πιερίας ότι για νέα ραντεβού θα ενημερωθούν με νέα ανακοίνωση.
Ζητείται η κατανόηση εκ μέρους των πολιτών, καθώς η εξυπηρέτηση όλων θα πραγματοποιηθεί σταδιακά. Επιπλέον είναι αναγκαία η συνεργασία όλων ως προς την αυστηρή τήρηση της ώρας προσέλευσης στο ραντεβού, την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων εντός του Νοσοκομείου, το σεβασμό στην απαγόρευση του επισκεπτηρίου, τη συμμόρφωση προς τις οδηγίες του προσωπικού και την εφαρμογή της μάσκας.


Ο Διοικητής
Γεώργιος Χατζηγεωργίου
7.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget