Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δεν χαλαρώνουν τα μέτρα απολυμάνσεων στον Δ.ΚατερίνηςΑν και αποσύρονται σταδιακά, και έως ένα επίπεδο, τα μέτρα που είχαν ληφθεί από τα συναρμόδια υπουργεία για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, ο Δήμος Κατερίνης δεν χαλαρώνει τις προσπάθειές του ως προς τις απολυμάνσεις που τακτικά διενεργεί στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας, μέτρο που είχε αποφασίσει ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, από την αρχή της υγειονομικής κρίσης.


Στο πλαίσιο αυτό, την περασμένη Παρασκευή 1/5 απολυμάνθηκαν, για μια ακόμη φορά, οι χώροι του δημοτικού αμαξοστασίου και τα οχήματα, καθώς επίσης και οι διοικητικές εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.Συγκεκριμένα, απολυμάνθηκαν οι διοικητικές εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου, οι καμπίνες των οχημάτων αλλά και των μηχανημάτων. Επίσης, σε συνέχεια του προγράμματος απολύμανσης δημόσιων κτιρίων, απολυμάνθηκαν, για μια ακόμη φορά, οι διοικητικές εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τέλος, σήμερα παρουσία του Γ.Γραμματέα του Δήμου Κώστα Λιακόπουλουαπολυμάνθηκαν οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.
Για το θέμα αυτό, σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης, Γιώργος Κυριακίδης, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό να προστατεύουμε, όσο μπορούμε κατά το δυνατόν, τη δημόσια υγεία μέσα από το πρόγραμμα των απολυμάνσεων που ξεκινήσαμε από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης και θα το συνεχίσουμε για όσο χρειάζεται».
4.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget