Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Απολυμάνσεις στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης & στο Περιφερειακό Ιατρείο ΚορινούΑπολυμάνσεις στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης και στο Περιφερειακό Ιατρείο Κορινού πραγματοποίησε ο Δήμος Κατερίνης το Σάββατο 9/5, στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων για την ασφάλεια δημοτών, λόγω κορωνοϊού.


Η απολύμανση στο Δημοτικό Ωδείο έγινε με σκοπό να είναι έτοιμες οι αίθουσες και τα γραφεία προκειμένου να γίνει η υποδοχή μαθητριών, μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού του Ωδείου για την επαναλειτουργία του.

Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Τερζίδου, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Από σήμερα είμαστε έτοιμοι για την εκ νέου λειτουργία τού Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης. Οι απολυμάνσεις, μαζί με τα άλλα μέτρα που έχουν προβλεφθεί, βοηθούν στην υγειονομική ασφάλεια όλων μας. Θέλουμε την επαναλειτουργία του σχολείου μας να γίνει υπό τις καλύτερες συνθήκες και για το καλό του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών μας».


Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Κυριακίδης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Παρότι χαλαρώνουν τα μέτρα σε όλη τη χώρα, δεν παύει το πρόβλημα να υπάρχει, γι’ αυτό και στον Δήμο Κατερίνης είμαστε προσεκτικοί, δεν χαλαρώνουμε αλλά προσέχουμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ως προς την υγειονομική ασφάλεια όλων. Οι απολυμάνσεις θα συνεχιστούν. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας, ζητούμε όμως και από τους δημότες μας να κάνουν κι εκείνοι το δικό τους καθήκον, ώστε να υπάρχει το θετικό αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε για την υγεία μας».
στις 10:00 μ.μ.
12.5.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget