Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Δεν είχαν τον αναμενόμενο κόσμο πρώτη μέρα του ανοίγματος τα εστιατόρια, σουβλατζίδικα και τα καφέ σήμερα στην πόλη


Δεν είχαν τον αναμενόμενο κόσμο τα εστιατόρια, σουβλατζίδικα και τα καφέ σήμερα στην Κατερίνη με το άνοιγμα για πρώτη μέρα μετά από δύο και βάλε μήνες που ήταν κλειστά λόγω καραντίνας.

Τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης με την καραντίνα για τον κορονοϊό φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει μεγάλες οικονομικές συνέπειες και ο κόσμος ακόμα είναι μπερδεμένος και οικονομικά "ξετιναγμένος". Όλοι ανεξαιρέτως έχουν υποστεί οικονομικές ζημιές.


ΠΙΕΡΙΚΗ
25.5.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget