Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Έτοιμο προς χρήση το νέο Κοινοτικό Ιατρείο Παραλίας Κατερίνης με δωρεάν υπηρεσίες.

Το “εγκαταλελλημένο” οίκημα τής Μητρόπολης Κίτρους της οδού Αγίας Παρασκευής 9, στην Παραλία Κατερίνης, που δόθηκε από τον μητροπολίτη κο Γεώργιο δωρεάν προς χρήση στην Κοινότητα, μετατράπηκε σε ένα όμορφο Κοινοτικό Ιατρείο, όπου, με έξοδα κατοίκων και προσωπική εργασία, άλλαξε την όψη του και το αποτέλεσμα είναι άξιο συγχαρητηρίων και επαίνου.Το Ιατρείο αυτό θα παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε κατοίκους και τουρίστες τής Παραλίας, ενώ η προσφορά τού διοικητή τού Νοσοκομείου Κατερίνης σε υλικά, νοσηλευτικό και ιατρικό δυναμικό είναι πολύτιμη.

Επαινείται λοιπόν ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Γραμματικόπουλος Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της Παραλίας Μέγκας Ιωάννης, ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κήπου κ.ά. που συνέβαλλαν στην αποπεράτωση τού έργου εν γνώση του δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου ενώ ο Δήμος δεν χρεώθηκε οικονομικά για το έργο αυτό.

Τέλος, ο Κορινιώτης επιχειρηματίας Αβραμίδης Σάββας συνέβαλλε σημαντικά στην οικονομική ενίσχυση τής αποπεράτωσης τού Ιατρείου με αποτέλεσμα τα εντός ολίγων ημερών εγκαίνια έναρξης λειτουργίας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμβαλλόμενους.©www.Pieria.tv – 2020
24.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget