Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Η Ποδηλατική Από-δραση Πιερίας χαιρετίζει τις προτάσεις Κουκοδήμου στην ΚΕΔΕ για την χρήση ποδηλάτουΗ Ποδηλατική Από-δραση Πιερίας, χαιρετίζει θετικά τις προτάσεις του Δημάρχου Κατερίνης και Προέδρου της Επιτροπής Χωροταξίας της ΚΕΔΕ Κώστα Κουκοδήμου, προς τους Δημάρχους όλης της χώρας για ανάληψη πρωτοβουλιών σχετικά με την προώθηση και ενθάρρυνση της χρήσης του ποδηλάτου στις πόλεις τους.

Η Ποδηλατική Από-δράση Πιερίας από την ίδρυση της το 2010 αγωνίζεται για τα θέματα τα οποία έθιξε στην τηλεδιάσκεψη της ΚΕΔΕ ο κύριος Κουκοδήμος.

Οι προτάσεις όπως, η μείωση του ορίου ταχύτητας σε τοπικές οδούς στα 30 χιλιόμετρα, η εκπαίδευση στα σχολεία σχετικά με το ποδήλατο, η δημιουργία και αναβάθμιση ποδηλατικών υποδομών, και η άσκηση πολιτικών για την ένταξη του ποδηλάτου στις Ελληνικές πόλεις στα πλαίσια της βιώσιμης αστικής κινητικότητας, είναι οι βασικές θέσεις του συλλόγου και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται όλες οι δράσεις και οι τοποθετήσεις μας.

Από τη συμμετοχή μας ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδηλατιστών (ECF) από το 2016 και ως ιδρυτικό μέλος της υπό ίδρυση Ελληνικής Ομοσπονδίας Aστικής Ποδηλασίας, είμαστε διατεθειμένοι να καταθέσουμε την πολύτιμη εμπειρία μας και να συνεργαστούμε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την υλοποίηση των παραπάνω προτάσεων, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Ελπίζουμε οι προτάσεις αυτές, σύντομα να είναι η αρχή για πιο ανθρώπινες πόλεις, με λιγότερα μηχανοκίνητα μέσα και προώθηση της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

23.5.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget