Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΠΙΕΡΙΑ: Τσιμουδιά για τους μουσουλμανικούς θύλακες
Έχουν στηθεί μικρές μουσουλμανικές πόλεις στο νομό μας όπως και σε όλη την Ελλάδα και δεν άνοιξε ρουθούνι. Άκρα του τάφου σιωπή από τους άρχοντες, τους κρατούντες, τους ιθύνοντες, τους αρμόδιους κλπ, κλπ.
Όλα καλά και καμωμένα αρκεί να τζιράρονται τα τριάκοντα αργύρια και να τα καρπώνονται οι διάφοροι νηστικοπεταμένοι.
Αλλά...


έχει ο καιρός γυρίσματα και θα βγουν όλα στη φόρα. Είναι κοντά ο καιρός που ο πέλεκας θα ξαναφουντώσει και θα τους ξεβράσει στα λασποβοθρόνερα των γνωστών βόθρων, των γνωστών καναλιών στην περιοχή της Κατερινόσκαλας. Να μη νομίζουν ότι ο λαός τρώει κουτόχορτο και σανό.


ΛΕΥΤΕΡΙΑ
14.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget