Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Κορονοϊός: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα χωρίς μέτρα ασφαλείας-Οι εικόνες προκαλούν ανησυχία


IN TIME


Oι κίνδυνοι διασποράς της νόσου φαίνεται πως δεν πτόησε το πλήθος συγκεντρωμένων ανθρώπων που διαδήλωσε στο Σύνταγμα χωρίς να λάβει μέτρα προστασίας


Με την πρώτη ημέρα της σταδιακής χαλάρωσης των μέτρων, στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας.


Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε ενάντια στην ψήφιση του περιβαλλοντικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

Ανησυχούν οι εικόνες από το Σύνταγμα, καθώς ο συγκεντρωμένος κόσμος ήταν αρκετός και παρά τις δημόσιες συστάσεις για τον κορονοϊό και τον κίνδυνο διασποράς του δεν τηρήθηκαν ούτε οι αποστάσεις, ούτε τα μέτρα προστασίας.

Δείτε σχετικό βίντεο:


Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

GALLERY
01
Κορονοϊός: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα χωρίς μέτρα ασφαλείας-Οι εικόνες προκαλούν ανησυχίαINTIMEnewsbomb
4.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget