Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Κατερινιώτης προσπαθεί να διακόψει το ρεύμα και δεν μπορεί...Ένας Κατερινιώτης εδώ και δύο μήνες προσπαθεί να διακόψει το ηλεκτρικό ρεύμα της ΔΕΗ από το διαμέρισμα που ξενοίκιασε, αλλά δεν το έχει καταφέρει μέχρι στιγμής παρά τις προσπάθειες που έχει καταβάλει...

τηλεφωνώντας στον γνωστό πενταψήφιο αριθμό της επιχείρησης, αφού σύμφωνα με τον ίδιο τις περισσότερες φορές δεν το σηκώνει κανένας το τηλέφωνο και μία φορά που το σήκωσαν του είπαν ότι θα του τηλεφωνήσουν για να τον ενημερώσουν για το πως θα γίνει η διακοπή του ρεύματος, αλλά ακόμα ο άνθρωπος περιμένει στο...ακουστικό του.
Σήμερα πήγε ο ίδιος στο υποκατάστημα της Κατερίνης και πάλι άκρη δεν βρήκε και έτσι του είπαν να πάει πάλι αύριο το πρωί.
Εν τω μεταξύ το ρολόι στο εδώ και δύο μήνες ξενοικιασμένο διαμέρισμα συνεχίζει να γράφει στο όνομά του.

στις Πέμπτη, Μαΐου 14, 2020
14.5.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget