Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Μπάχαλο με τα κόκκινα δάνεια, τις κατασχέσεις και τις εισπρακτικές εταιρείες
Παρά τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια ακόμη και χτες οι τράπεζες στην Κατερίνη συνεχίζουν τις διαδικασίες κατασχέσεων. Δεν χαμπαριάζουν τίποτα, ούτε...


από την κυβέρνηση, ούτε από τις εξαγγελίες του Μητσοτάκη. Χθες κατασχέθηκαν ποσά 10 ευρώ, 15 ευρώ... χωρίς έλεος χτυπάν τους αδύνατους ενώ για τους μεγαλοκαρχαρίες ετοιμάζουν δάνεια.
Όποιος έκανε χτες μια βόλτα από τα κεντρικά τραπεζικά καταστήματα της πόλης θα συναντούσε μια κατάσταση τριτοκοσμική και προσβλητική για τους πελάτες.
1.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget