Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Τα κλιματιστικά μεταφέρουν τον κορονοϊό; Τι απάντησε ο Σύψας - ΒΙΝΤΕΟ

Μία διαφορετική άποψη σε ό,τι αφορά τα κλιματιστικά και τη μετάδοση του κορονοϊού κατέθεσε σε συνέντευξή του στο Mega o καθηγητής λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι ο ιός μεταδίδεται από τη χρήση τους.
Τόνισε, πάντως, πως «αυτό που γίνεται χρησιμοποιώντας κλιματιστικά, είναι ότι αν ένας άνθρωπος είναι ασθενής και βρίσκεται στην ακτίνα αέρα του κλιματιστικού, ο ιός, με το κύμα αέρα, μπορεί να μεταφερθεί πιο μακριά από τα δύο μέτρα».
«Το air condition δεν μεταφέρει τον ιό», είπε και πρόσθεσε: «Δεν πηγαίνει από τον έναν όροφο στον άλλον σε κτίρια που έχουν κεντρικό σύστημα. Δεν έχουμε καμία απόδειξη ότι μπορεί να μεταδοθεί μέσω του κεντρικού συστήματος κλιματισμού».
Δείτε το βίντεο από το Mega:


Μία διαφορετική άποψη σε ό,τι αφορά τα κλιματιστικά και τη μετάδοση του κορονοϊού κατέθεσε σε συνέντευξή του στο Mega o καθηγητής λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι ο ιός μεταδίδεται από τη χρήση τους.

Τόνισε, πάντως, πως «αυτό που γίνεται χρησιμοποιώντας κλιματιστικά, είναι ότι αν ένας άνθρωπος είναι ασθενής και βρίσκεται στην ακτίνα αέρα του κλιματιστικού, ο ιός, με το κύμα αέρα, μπορεί να μεταφερθεί πιο μακριά από τα δύο μέτρα».

«Το air condition δεν μεταφέρει τον ιό», είπε και πρόσθεσε: «Δεν πηγαίνει από τον έναν όροφο στον άλλον σε κτίρια που έχουν κεντρικό σύστημα. Δεν έχουμε καμία απόδειξη ότι μπορεί να μεταδοθεί μέσω του κεντρικού συστήματος κλιματισμού».

Δείτε το βίντεο από το Mega:
13.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget