Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις ανά νομό και εντός νομού

Στο πως θα γίνονται οι μετακινήσεις εντός νομού ή περιφερειακής ενότητας αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι «για τη μετακίνηση εντός νομού ή περιφερειακής ενότητας ισχύουν αυτά τα οποία έχουμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή που κάναμε τις σχετικές ανακοινώσεις με τους υπόλοιπους υφυπουργούς». Δηλαδή επιτρέπεται η κίνηση σε όλη τη χώρα εντός περιφερειακής ενότητας. Για τις περιπτώσεις που αφορούν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη ισχύει η δυνατότητα μετακίνησης εντός μητροπολιτικού ιστού.

Αυτό σημαίνει ότι περιφερειακές ενότητες οι οποίες απαρτίζουν το μητροπολιτικό ιστό, υπάρχει ελεύθερη μετακίνηση μεταξύ τους. «Να το πω πιο απλά. Ένας συμπολίτης μας μπορεί να φύγει από την Ελευσίνα και να πάει στη Νέα Μάκρη», είπε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Τι δεν μπορούν να κάνουν στην Αττική; Δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Τροιζήνα. Γιατί; Διότι πρέπει να περάσουν μέσα από άλλους νομούς. Δεν μπορούν να ταξιδέψουν στα νησιά, γιατί τα νησιά διέπονται από ειδικό καθεστώς», πρόσθεσε ο υφυπουργός.

«Άρα στις μητροπολιτικές περιοχές Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετατρέπεται η μεταξύ ενοτήτων μετακίνηση, αλλά όχι εκτός περιφέρειας, εκτός μητροπολιτικού ιστού, με τις αιρεσιμότητες που σας ανέφερα», κατέληξε.

Πυρά Χαρδαλιά κατά ΠΑΜΕ για συγκέντρωση την Πρωτομαγιά

Πυρά κατά του ΠΑΜΕ εξαπέλυσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, αναφορικά με τη συγκέντρωση που πραγματοποίησε η συνδικαλιστική οργάνωση την Πρωτομαγιά.

«Οι συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς προκάλεσαν αντιδράσεις. Κάποιοι επέλεξαν να κάνουν συγκεντρώσεις μη σκεπτόμενοι τι συμβαίνει. Δεν υπήρξε καμία απόφαση για παρέμβαση της αστυνομίας σε αυτές τις συγκεντρώσεις. Σε κάθε συγκέντρωση πολιτικής διαμαρτυρίας θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα της απόστασης για την προστασία από τον κορωνοϊό» είπε και τόνισε πως η κυβέρνηση είχε προτείνει εναλλακτικές ημερομηνίες.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως ήταν επιλογή της κυβέρνησης να μην στείλει την αστυνομία για να μην ξεφύγουν τα πράγματα ακόμα περισσότερο. «Θα μεγεθύναμε το πρόβλημα εάν αποφασίζαμε να προχωρήσουμε δυναμικά στη διάλυση των συγκεντρώσεων», επεσήμανε.

«Η νέα καθημερινότητα θα είναι πιο σύνθετη και θα πρέπει να προσέχουμε ακόμη περισσότερο. Τη Δευτέρα περνάμε στην επόμενη φάση: θα έχουμε και νέα κρούσματα και ανάγκη νοσηλείας και ανθρώπους που θα δώσουν τη μάχη για την καθημερινότητά τους», σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς και συμπλήρωσε: «Από Δευτέρα δεν θα τελειώσουμε με τον κορωνοϊο, παραμένει κρίσιμη η κατάσταση».

Πηγή: newpost.gr
3.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget