Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σαρώνονται οι κατασχέσεις σε χωριά της Κατερίνης και της Πιερίας

Χωρίς οίκτο, ενάντια στο νόμο, τη λογική και τις μαγκιές του κάθε Χαρδαλιά, από το πρωί της Δευτέρας, οι τράπεζες, οι δήμοι της Πιερίας και κάθε υπηρεσία στην οποία οφείλουν χρήματα οι πολίτες, προβαίνουν σε μπαράζ κατασχέσεων μικροποσών.
Τελικά τι έγινε; Ισχύουν οι αναστολές κατασχέσεων και πλειστηριασμών; Ή όχι; Και μια διευκρίνηση για τους Δημάρχους του νομού μας. Συνεχίζονται οι κατασχέσεις μικροοφειλών; Ναι ή όχι; Δηλαδή σας ψήφισε ο κόσμος για να πληρώνεστε από...τις κατασχέσεις των μικρολογαριασμών από μικροοφειλέτες συμπολίτες σας; Πολύ μαγκιά…
28.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget