Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Παρολίγο τραγωδία στη Θεσσαλονίκη-Ποδηλάτες πέρασαν με κόκκινο και προκάλεσαν χάος(ΒΙΝΤΕΟ)


Επικίνδυνη παραβίαση του ΚΟΚ από ποδηλάτες κόντεψε να προκαλέσει τραγωδία στη Θεσσαλονίκη.
Όπως καταγράφεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube με τίτλο ‘’ ΑΥΤΌΧΕΙΡΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ 17/5/20’’ δείχνει μπουλούκι από ποδηλάτες να περνούν τον δρόμο ενώ ο φωτεινός σηματοδότης ήταν κόκκινος. Αποτέλεσμα ήταν οχήματα από άλλες λωρίδες που είχαν πράσινο να τους βρουν… ξαφνικά μπροστά τους. Ευτυχώς οι οδηγοί αντέδρασαν με γρήγορα αντανακλαστικά και πάτησαν φρένο για να μην πέσουν πάνω τους οι ποδηλάτες. Το περιστατικό, όπως αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεο, έγινε στην Διασταύρωση Τρίλοφου Θεσσαλονίκης .

21.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget