Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Η εισήγηση στη Βουλή του Βουλευτή Πιερίας κ. Σάββα Χιονίδη για το Σχέδιο Νόμου του Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας (βίντεο)Στο βήμα της Βουλής ανέβηκε την Τρίτη (5 Μαΐου) ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σάββας Χιονίδης, προκειμένου να κάνει την εισήγησή του για το Σχέδιο Νόμου του Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα: "Εκσυγχρονισμός Περιβαλλοντικής νομοθεσίας, ενσωμάτωση στην Ελληνική νομοθεσία των Οδηγιών 2018/844 και 2019/692 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και λοιπές διατάξεις".


Να σημειωθεί ότι ο κ. Χιονίδης έχει εργαστεί και ο ίδιος πάνω στο θέμα αυτό μια και στα ζητήματα του Περιβάλλοντος έχει και την ευαισθησία, αλλά και τις γνώσεις ώστε να βοηθήσει προς την σωστή κατεύθυνση.

Δείτε το βίντεο με την εισήγηση του κ. Χιονίδη:

8.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget