Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Στην επόμενη Εκτελεστική Επιτροπή θα αποφασιστεί πως θα διαμορφωθούν τα πρωταθλήματα

Για τις αποφάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που συνεδρίασε στις 29 Απριλίου 2020 μέσω τηλεδιάσκεψης, μίλησε στο greveniotis.gr, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης, ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ και ο εκπρόσωπος της UEFA κ. Μάριου Γεωργίου.

Μεταξύ άλλων επισήμανε ο Δημοσθένης Κουπτσίδης:

«Υπάρχουν οι οκτώ πρώτοι (σ.σ. της Γ’ Εθνικής) για τους οποίος θα δούμε αναλόγως με το πως θα γίνει αναδιάρθρωση στην Super League 2, την Football League αλλά και την Super League 1. Από ότι φαίνεται θα ξεκινήσει η Super League 1, ενδεχόμενος μέσα στον Ιουνίου», εν συνεχεία τόνισε:

«Σύντομα θα υπάρξει συνεδρίαση για οριστικές αποφάσεις και για τις εθνικές κατηγορίες. Και για όποιες αναδιαρθρώσεις υπάρξουν με ΦΕΚ. Η ΕΠΟ θα αποφασίσει μετά από προτάσεις που θα υπάρξουν από τις λίγκες. Είτε από την Super League 2, είτε της Super League 2, είτε της Football League. Την τελική απόφαση θα την πάρει η ΕΠΟ».

Ακόμη, σχολίασε την πρόταση της Super League ώστε να μην υπάρξουν ποινές στις ομάδες που δεν θα πάρουν αδειοδότηση:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να υπάρχει ποινή -3 για τις ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις».

Τέλος επισήμανε:

«Στην επόμενη Εκτελεστική Επιτροπή έχοντας πάρει πλέον και το ΦΕΚ για τις αναδιαρθρώσεις αλλά και τις προτάσεις της Super League 1, της Super League 2 αλλά και της Football League για το πως θα διαμορφωθούν τα πρωταθλήματα. Θα αποφασιστεί οι ομάδες που θα πέσουν από την Γ’ Εθνική αλλά και οι οκτώ ομάδες (σ.σ. πρωταθλητές), που φαίνεται ότι θα υπάρξει λήξη των πρωταθλημάτων καθώς μπαράζ ουσιαστικά δεν μπορεί να γίνει, που λογικά θα ανέβουν στην άλλη κατηγορία. Να μην προκαταλαμβάνω όμως, βλέπουμε το ΦΕΚ, τις προτάσεις και προχωράμε τις αναδιαρθρώσεις».
Πηγή: liganews.gr
3.5.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget