Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Ο βιολογικός και η Εισαγγελία Κατερίνης - Να αποδοθούν και ποινικές ευθύνεςΣωστά και γρήγορα κινήθηκε η νέα δημοτική αρχή για το γνωστό πρόβλημα που ταλαιπωρεί το παραλιακό πιερικό μέτωπο τα τελευταία 25 χρόνια.
Ο βιολογικός της Κατερίνης που κατασκευάστηκε επί δημαρχίας Θεόφιλου Καμπερίδη, έπαψε να λειτουργεί σωστά για πολλούς λόγους. Τα μηχανήματα θέλουν αλλαγή και απαιτείται νέα προσθήκη γεγονός που θέλει χρόνο και χρήματα. 

Η νέα διοίκηση δεν έχει καμία ευθύνη για τη λειτουργία του βιολογικού, θα έχει όμως ευθύνη αν δεν λύσει γρήγορα το συγκεκριμένο πρόβλημα. Και κάνουν λάθος όταν συνέχεια επικαλούνται την Εισαγγελία Κατερίνης. Ο κόσμος τους ψήφισε για να κυβερνήσει και όχι να τρέχει στις Εισαγγελίες. Αν θέλουν ας ορίσουν τεχνικούς συμβούλους και πραγματογνώμονες και τότε ας αποδοθούν και ποινικές ευθύνες
25.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget