Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δήμος Κατερίνης: Αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας στις Τ.Κ. Μοσχοχωρίου – Κ.Μηλιάς


Στη βελτίωση – αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας συμβάλλουν οι παρεμβάσεις, που υλοποιεί καθημερινά η Aντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης.


Την τρέχουσα περίοδο, το πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας με όλα τα μηχανήματα που διαθέτει η υπηρεσία, καθώς και με μισθωμένα μηχανήματα, επικεντρώθηκε στην συντήρηση, αποκατάσταση και βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, στο δρόμο μεταξύ των Τ.Κ. Μοσχοχωρίου – Κ.Μηλιάς.

«Η βελτίωση της πρόσβασης των δημοτών μας στη γεωργική γη, στις καλλιέργειές τους, στις κτηνοτροφικές μονάδες είναι ιδιαίτερα σημαντική και τίθεται σε προτεραιότητα» τονίζει σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Συμεωνίδης σημειώνοντας ότι: «Σημαντικές παρεμβάσεις σε αγροτικούς δρόμους, οι οποίοι καθημερινά εξυπηρετούν τον αγροτικό πληθυσμό του Δήμου, υλοποιούνται συστηματικά, στο σύνολο του αγροκτήματος του Δήμου Κατερίνης».


5.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget