Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Επιμελητήριο Πιερίας: Παροχή κεφαλαίων κίνησης άτοκα για δυο χρόνιαΤο Επιμελητήριο Πιερίας συνεπές στην προσπάθειά του για έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση των μελών του, γνωστοποιεί ότι σε συνέχεια των κυβερνητικών πρωτοβουλιών...
και στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα ,σχεδίασε και έθεσε από τις 28/4/2020 προς όφελος των πληττομένων από την πανδημία COVID-19 επιχειρήσεων, το νέο υποπρόγραμμα της Δράσης Επιχειρηματική Χρηματοδότηση του Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΙΙ, με στόχο τη μακρόχρονη και ουσιαστική υποστήριξη της χρηματοδοτικής ρευστότητας των εν λόγω επιχειρήσεων.

Βασική Προϋπόθεση για την Χορήγηση των Δανείων

Η διατήρηση των θέσεων εργασίας κατά τα δύο πρώτα έτη της διάρκειας του δανείου.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Ύψος του Δανείου: Έως 500.000.- ευρώ.

Επιτόκιο: Το επιτόκιο για τα δύο πρώτα έτη ,θα είναι κατά 100% επιδοτούμενο.

Μετά το πέρας της διετίας θα καθορίζεται από την Τράπεζα ,σύμφωνα με την πολιτική της και

τους γενικούς όρους της Δράσης.

Χρονική Διάρκεια: Από 24 έως 60 μήνες, από την εκταμίευσή του.

Περίοδος Χάριτος: Από 6 έως 12 μήνες, με καταβολή μόνο των τόκων.

Επιλέξιμες Δαπάνες: α) Δαπάνες λειτουργικών εξόδων και του συναλλακτικού κυκλώματος,

β) Ο ΦΠΑ είναι επιλέξιμος ως δαπάνη, γ) Δεν υπάρχει υποχρέωση τεκμηρίωσης της χρήσης του δανείου Κεφαλαίου κίνησης με σχετικά παραστατικά δαπανών.

Για περαιτέρω πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων δανειοδότησης είναι αρμόδιοι οι συνεργαζόμενοι με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, Χρηματοπιστωτικοί Οργανισμοί:

Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Αττικής.
1.5.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget