Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

9 θέσεις εργατών καθαριότητας στο Δήμο Δίου-Ολύµπου

Ο ∆ήµαρχος ∆ίου-Ολύµπου ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόµων για την...
αντιµετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών στην υπηρεσία Καθαριότητας του ∆ήµου, και συγκεκριµένα:
8 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας (Συνοδοί απορριµµατοφόρου)

1 Ε Εργατών Καθαριότητας

Οι ενδιαφερόµενοι θα πρέπει να υποβάλλουν στο ∆ήµο ∆ίου – Ολύµπου (Γραφείο Προσωπικού, τηλ: 2352350159,150,123 κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες) τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Φωτοαντίγραφο αστυνοµικής ταυτότητας.
2.Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισµού που προβλέπονται για τους µόνιµους υπαλλήλους του πρώτου µέρους του ν.3584/07.
Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία µας).
Υπεύθυνη ∆ήλωση (χορηγείται από την υπηρεσία µας).
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε τρεις (3) εργάσιµες ηµέρες αρχής γενοµένης από την επόµενη εργάσιµη ηµέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης, δηλαδή από 12-05-2020 µέχρι 14-05-2020.
13.5.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget