Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Νέο κρούσμα κοροναϊού σε 6χρονο παιδί στη Λάρισα


Ένα ακόμη κρούσμα του κοροναϊού επιβεβαιώθηκε στη Λάρισα. Σύμφωνα με το larissanet, την Πέμπτη εξετάστηκαν 100 δείγματα από το εργαστήριο του ΠΓΝ Λάρισας, τα οποία ελήφθησαν από το Ομορφοχώρι στον δήμο Κιλελέρ.


Από τα δείγματα που εξετάστηκαν, υπό την επίβλεψη του ΕΟΔΥ, ένα βρέθηκε θετικό. Αυτό, αφορά ένα 6χρονο παιδί από την περιοχή, το οποίο φέρεται να έχει μολυνθεί από τον τον ιό. Επίσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, θετικό βρέθηκε εκ νέου και ένα ακόμη 8χρονο παιδί, το οποίο είχε υποβληθεί πρόσφατα στο τεστ.


Όλα τα υπόλοιπα δείγματα βρέθηκαν αρνητικά.
1.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget