Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΕΚΛΕΨΑΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΕΣΙΤΗ ΜΕ "ΛΕΙΑ" 250.000 ΕΥΡΩ
Διάρρηξη σε διαμέρισμα γνωστού μεσίτη με λεία συνολικής αξίας 250.000 ευρώ σε χρηματικό ποσό και χρυσαφικά σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Παραλία....
Κατερίνης.

Οι κλέφτες διέρρηξαν το διαμέρισμα την ώρα που οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν, οι οποίοι όταν επέστρεψαν στο σπίτι αργότερα το βράδυ αντιλήφθηκαν ότι τους ειχαν διαρρήξει το διαμέρισμα και ότι εξαφανίστηκαν τα μικρά χρηματοκιβώτια που υπήρχαν στο σπίτι με τα χρήματα και τα κοσμήματα και κάλεσαν την αστυνομία που ανέλαβε τον χειρισμό της υπόθεσης.
31.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget