Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΜΟΝΟ 25 θάνατοι είναι από κορονοϊό!» ΣΑΛΟΣ με βίντεο γιατρού που το ...μάζεψε
Βίντεο με μεγάλη απήχηση στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει ότι ο κορωνοϊός είναι απάτη. Τεκμήριο του ισχυρισμού αποτελεί εμφανιζόμενη δήλωση...


της “λοιμωξιολόγου – πνευμονολόγου Κοτάκη” από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, η οποία μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα.Στο βίντεο τρεις γυναίκες προβαίνουν σε δηλώσεις αναφορικά με το νέο κορωνοϊό. Στο βίντεο ακούμε:
“Η υπεύθυνη λοιμωξιολόγος – πνευμονολόγος του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, κυρία Κοτάκη, ενημέρωσε την κυρία Πρίφτη, επειδή είναι κολλητές, ότι τα 25 είναι από κορωνοϊό, τα υπόλοιπα είναι μούφα”.
Ο εικονολήπτης, σε αυτό το σημείο συμπληρώνει “Άρα είναι μια μεγάλη απάτη, μας κοροϊδεύουν” και η μαρτυρία συνεχίζει ως εξής: “εκατόν σαράντα (140) θάνατοι, οι είκοσι πέντε (25) είναι από κορωνοϊό τα υπόλοιπα είναι από φυσικά αίτια”.
Ο εικονολήπτης είναι ο οδοντίατρος Κώστας Νικολόπουλος, Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός στην Γλυφάδα. Επίσης το 2012, μαζί με τονΠέτρο Yuvanoglu, ίδρυσε την κλινική SameDay Dental Implants Clinic στο Ντουμπάι, όπου είναι επίσης συν-διευθυντής του Branemark Osseointergration Center-Dubai.

Το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”πάντως αναφέρει ότι δεν υπάρχει λοιμωξιολόγος – πνευμονολόγος με όνομα Κοτάκη ή Κοντάκη ή έστω κάποιο παραπλήσιο επώνυμο.

Στις 6/5/2020,και αφού το βίντεο είχε διαδοθεί με χιλιάδες κοινοποιήσεις, ο Κ. Νικολόπουλος που το κατέγραψε δήλωσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook πως το έκανε χάριν αστεϊσμού, ενώ η κοινοποίησή του αποτελεί προϊόν κακόβουλης ενέργειας.
press-gr.com
8.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget