Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Επιστήμονες προειδοποιούν: «Αυτό που ζήσαμε το 2020 δεν είναι τίποτα - Έρχονται πολύ χειρότερα»

newsbombΟ πλανήτης μπαίνει σε μια νέα φάση του, πολύ άσχημη για την ανθρωπότητα.


Το 2020 είναι μέχρι στιγμής ένα από τα δυσκολότερα έτη για την ανθρωπότητα καθώς το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού έχει φέρει τα πάνω... κάτω, τόσο στην παγκόσμια οικονομία αλλά και στην καθημερινότητά μας.Φαίνεται όμως πως δεν είμαστε μόνο εμείς που αλλάξαμε την κανονικότητά μας, στην οποία πασχίζουμε να επιστρέψουμε παγκοσμίως, αλλά και ο Ήλιος, κάτι που σύμφωνα με τους επιστήμονες θα έχει εφιαλτικές επιπτώσεις στον πλανήτη μας.

Σύμφωνα με τον αστρονόμο, Tony Phillips έρχονται πολύ χειρότερα για την ανθρωπότητα, καθώς σύντομα ο Ήλιος θα μπει σε «Solar Minimum». Τι σημαίνει αυτό; Ουσιαστικά ο Ήλιο θα μειώσει την ηλιακή του δραστηριότητα, κάτι το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου 100 ημέρες!

Όπως εξήγησε στην ιστοσελίδα Spaceweather, αυτό σημαίνει πρακτικά πως εισερχόμαστε σε μια περίοδο με πολύ κρύο και επιπτώσεις που μοιάζουν αδιανόητες: Λοιμούς, σεισμούς και εκτεταμένους παγετώνες!

«Μιλάμε για την χειρότερη ηλιακή κρίση του αιώνα. Το μαγνητικό πεδίο του Ήλιου έχει γίνει αδύναμο, επιτρέποντας σε περισσότερες κοσμικές ακτίνες να μπαίνουν στο ηλιακό μας σύστημα. Αυτές οι κοσμικές ακτίνες είναι βλαβερές για την Γη, καθώς επηρεάζουν την ηλεκτρο-χημική ανώτερη ατμόσφαιρά της», πρόσθεσε ο Phillips.
14.5.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget