Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2019 «ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΑΚΩΒΙΝΟΥΣ, ΤΟ…«ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ 2020 Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πολλοί προσπάθησαν να ασχοληθούν και να ερμηνεύσουν την Αποκάλυψη του Ιωάννη, αλλά λίγοι μπορούν να την αναλύσουν με βάσει τα σύγχρονα παγκόσμια γεγονότα.

Η ανθρωπότητα εισέρχεται με την επιδημία του Κορονοϊού, που είναι κάτι πολύ περισσότερο και διαφορετικό από μια επιδημία ή καλύτερα ένα σημάδι αποκάλυψης, σε μια νέα φάση τελείως διαφορετική και σίγουρα πιο ζοφερή.

Κάποια σημάδια όμως ήδη αυτοί που θέλουν να κινούν τα νήματα, τα είχαν εκπέμψει σαν σήματα έναρξης το τι θα ακολουθήσει.Τα σήματα – σύμβολα δίνουν το μήνυμα σε αυτούς που τα περιμένουν για να αρχίσουν την θανατηφόρα πορεία με τα εκατομμύρια ανθρώπινα θύματα, καθώς οι παγκόσμιο πόλεμοι θα φαντάζουν σαν παιδική χαρά σε αυτά που σχεδιάζουν να συμβούν.Τα «πτώματα στο άσμα» της Madonna, υπό το βλέμμα του «έξω από εδώ»
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr
4.5.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget