Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πυροσβεστική: Παράτασης υποβολής δελτίου υγειονομικής εξέτασης για τις 1.300 προσλήψεις

Πυροσβεστική: παράτασης υποβολής δελτίου υγειονομικής εξέτασης για τις 1.300 προσλήψεις


Η πυροσβεστική ενημερώνει οτι λόγω της υπάρχουσας κατάστασης με την πανδημία του Covid 19, τροποποιείται η ημερομηνία προσκόμισης του συμπληρωμένου Δελτίου Υγειονομικής Εξέτασης
από τους υποψηφίους για 1.300 προσλήψεις στην Επιτροπή Αναρρωτικών Αδειών του οικείου Νομού, από 22-05-2020 ημέρα Παρασκευή σε 26-05-2020 ημέρα Τρίτη.

Οι Επιτροπές Πρόσληψης ΔΙ.Π.Υ.Ν. ή ΔΙ.Π.Υ. να προβούν, με τη λήψη της παρούσης, σε τηλεφωνική ενημέρωση των ενδιαφερόμενων υποψηφίων και της οικείας Επιτροπής Αναρρωτικών Αδειών για την εν λόγω τροποποίηση.


Κατ’ εξαίρεση και μόνο για τους υποψηφίους του Νομού Αττικής, η προσκόμιση του συμπληρωμένου δελτίου υγειονομικής εξέτασης στην έδρα της Πυροσβεστικής Ακαδημία (Μάτσα 32, Κάτω Κηφισιά) στην Επιτροπή Αναρρωτικών Αδειών Νομού Αττικής θα γίνει για τους υποψηφίους των ΔΙ.Π.Υ. Αθηνών, ΔΙ.Π.Υ. Πειραιά και ΔΙ.Π.Υ. Ανατολικής Αττικής την 26-05-2020 ημέρα Τρίτη και για τους υποψηφίους της ΔΙ.Π.Υ. Δυτικής Αττικής την 27-05-2020 ημέρα Τετάρτη.

Περαιτέρω, για την αποφυγή συγχρωτισμού, οι Επιτροπές Πρόσληψης ΔΙ.Π.Υ.Ν. ή ΔΙ.Π.Υ. κατόπιν συνεννόησης με την οικεία Επιτροπή Αναρρωτικών Αδειών να μεριμνήσουν ώστε η προσέλευση των υποψηφίων να πραγματοποιηθεί αυστηρά σε προκαθορισμένη ώρα, η οποία θα έχει γνωστοποιηθεί τόσο στον ενδιαφερόμενο υποψήφιο όσο και στην Επιτροπής Αναρρωτικών Αδειών. Ενδεικτικά προτείνεται η εξέταση έως δέκα πέντε (15) υποψηφίων ανά ώρα.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι η χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους των Υπηρεσιών μας καθίσταται υποχρεωτική, τόσο για τους υποψηφίους, η προμήθεια της οποίας θα γίνει αποκλειστικά με μεριμνά των ιδίων, όσο και για τα μέλη των Επιτροπών.
Η παρούσα να αναρτηθεί σύμφωνα με την Εγκύκλιο 54/Α.Π.Σ και να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος (www.fireservice.gr).
19.5.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget