Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πειρατική επίθεση σε ελληνόκτητο πλοίο στη Νιγηρία - Απήχθησαν 10 ναυτικοίΣύμφωνα με το safetyatsea.net, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη και πρόκειται το product tanker «Vemahope» της Rachel Maritimes SA.

Η επίθεση έγινε με ταχύπλοο στο οποίο επέβαιναν οι πειρατές και απήχθησαν 10 ναυτικοί, μεταξύ των οποίων κανείς δεν είναι Έλληνας. Τέσσερα μέλη του πληρώματος παρέμειναν στο πλοίο.Σύμφωνα με την εταιρεία συμβούλων ασφαλείας Dryad Global, μέσα στο 2020, 42 μέλη πληρωμάτων έχουν απαχθεί από πλοία που επιχειρούν στη Δυτική Αφρική.

Η αναφορά περιστατικών σε αυτήν την περιοχή είναι σημαντικά μικρότερη από εκείνη της ευρύτερης περιοχής του Δέλτα της Νιγηρίας, κυρίως λόγω της μικρότερης πυκνότητας κυκλοφορίας, ωστόσο, το 2019 και το 2020 σημειώθηκε σταδιακή αύξηση των περιστατικών που καταγράφηκαν εκτός των παραδοσιακών θαλάσσιων περιοχών, όπου διαπράττονται πειρατείες.

Εάν επιβεβαιωθεί, αυτό το περιστατικό θα ήταν το 7ο υπεράκτιο περιστατικό στην ΑΟΖ της Νιγηρίας εντός του 2020.


newsbomb.gr
2.5.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget