Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Tα Κρύβουν! Τι Υπάρχει Πίσω από τα Πειράματα στο CERN

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire, γνωστότερο στον περισσότερο κόσμο με τα αρχικά CERN, έχει γίνει στόχος πολλών θεωριών συνωμοσίας.

Υποστηρίζεται πως οι επιστήμονες προχωρούν και προχωρούν σε πειράματα και ανακαλύψεις που από κάποια στιγμή κι έπειτα δεν ξέρουν τι είναι αυτά που ανακαλύπτουν.

Χωρίς να γνωρίζουν με τι ακριβώς έχουν να κάνουν, συνεχίζουν ασταμάτητα σε ανακαλύψεις που δεν μπορούν να διανοηθούν. Η “μαγεία” της ανακάλυψης, είναι μεγάλη, αλλά όταν δεν ξέρεις να την διαχειριστής μπορεί να γίνει καταστροφική.

Υποστηρίζεται ότι ο πασίγνωστος Στίβεν Χόκινγ είχε προειδοποιήσει τους επιστήμονες ότι “ανοίγουν το κουτί της Πανδώρας”. Όμως και άλλοι κορυφαίοι στο είδος τους, έχουν κάνει παρόμοιες παρατηρήσεις.


Διαβάστε επίσης: Κορυφαίος Επιστήμονας Προειδοποιεί για τους Κίνδυνους του CERN προς τον Πλανήτη και την Ανθρωπότητα, δηλαδή, ΑΥΤΑ που ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ.

Άραγε, μπορεί το CERN να είναι ή να γίνει τόσο επικίνδυνο όσο υποστηρίζεται στο βίντεο που ακολουθεί;

Και τι μπορεί να είναι αυτές οι ανακαλύψεις που γίνονται αλλά δεν παρουσιάζονται στο ευρύ κοινό; Ποια μπορεί να είναι η σχέση όλων αυτών με τον κόσμο των Πνευμάτων, των Ανώτερων Όντων -όχι απαραίτητα με την γήινη έννοια των εξωγήινων;


Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

THEY Are Trying To Hide This.. What Is Really Happening! (2019-2020)
diadrastika.com- Κατοχικά Νέα

28.4.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget