Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Τα θέματα της ατζέντας μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού

Συνεδριάζει σήμερα στις 11:00 υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσω τηλεδιάσκεψης, το Υπουργικό Συμβούλιο, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του σχεδίου μετάβασης στη νέα κανονικότητα και της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω του νέου κορονοϊού.


Στα θέματα της συνεδρίασης περιλαμβάνεται η ενημέρωση για υγειονομικά και οικονομικά θέματα σχετικά με τον κορονοϊό, στον απόηχο και των χθεσινών ανακοινώσεων που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το σχέδιο μετάβασης στη νέα κανονικότητα μετά τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων από τις 4 Μαΐου.

Ωστόσο, στην ατζέντα της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου βρίσκονται και νομοσχέδια που αφορούν τη μετακορονοϊό εποχή.


Πιο συγκεκριμένα, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου θα γίνει από τους αρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς:

Παρουσίαση νομοσχεδίου Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου.

Παρουσίαση νομοσχεδίου Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για χωροταξία και πολεοδομία.

Παρουσίαση νομοσχεδίου Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για Κώδικα Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Παρουσίαση νομοσχεδίου Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για το Κέντρο
Πολιτισμού και Δημιουργίας ΑΚΡΟΠΟΛ.

Παρουσίαση νομοσχεδίων Υπουργείου Δικαιοσύνης για

α) ενσωμάτωση Οδηγιών ΕΕ και

β) Επιτάχυνση στην απονομή δικαιοσύνης και δικονομία Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Παρουσίαση νομοσχεδίου Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την απλοποίηση των διαδικασιών στο πεδίο της ύλης του Υπουργείου
29.4.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget