Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σοκ: Έπιασαν γιατρό με ποσότητα ηρωίνης στη Λάρισα!


Στη σύλληψη ενός γιατρού στη Λάρισα προχώρησαν οι άντρες του τμήματος δίωξης ναρκωτικών της πόλης, αξιοποιώντας πληροφορίες για διακίνηση ηρωίνης.


Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, ο γιατρός που προέρχεται από όμορο νομό της Λάρισας, ήρθε στη Θεσσαλική πρωτεύουσα για να παραλάβει την ποσότητα ηρωίνης που “δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλά δεν δικαιολογεί και την ίδια χρήση” όπως σημείωνε αστυνομική πηγή στην εφημερίδα μας.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται με τις επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.



ΠΙΕΡΙΚΗ
28.4.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget