Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ένας χρόνος από την απώλεια του Γιάννη Κουρινιώτη


Συμπληρώνεται σήμερα 24/4/20 ένας χρόνος από την απώλεια του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας Γιάννη Κουρινιώτη. Η αιφνίδια απώλεια του προκάλεσε θλίψη και πόνο σ΄ όλους μας.
Υπήρξε θαυμάσιος άνθρωπος, άριστος οικογενειάρχης, εξαίρετο στέλεχος και αγωνιστής της παράταξης. Υπηρέτησε με ήθος και ευπρέπεια την παράταξη και ήταν ένας από τους στυλοβάτες της Ν.Δ. στην Πιερία. Αιωνία του η μνήμη!

Αιρετό μέλος της Δ.Ε.Ε.Π (πρώην ΝΟ.Δ.Ε.)
Ν.Δ. Πιερίας
Υπεύθυνη εργαζομένων
Κική Καραγιαννίδου
24.4.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget