Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Τσιπάκια ΥΠΑΡΧΟΥΝ και τα προσφέρουν τράπεζες – Ανοίξτε τα μάτια σας με το ΒΙΝΤΕΟ

 Κατοχικά Νέα

Ρεπορτάζ της ΕΓΚΥΡΗΣ εφημερίδας «Die Welt»

«Με μία απλή κίνηση ανοίγει η πόρτα του σπιτιού. Αυτό που έμοιαζε με επιστημονική φαντασία, σύντομα θα είναι καθημερινότητα για τους πελάτες της Τράπεζας Sparda του Βερολίνου. Διαφημίζει την χρηματοδότηση κατοικίας με μικροτσίπ».

Στην διαφήμιση που θα δείτε δύο τρανς άτομα συζητούν, την ώρα που εμφανίζεται μια γυναίκα και ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της με μικροτσίπ στο χέρι.

Αυτό το τσιπάκι το προσφέρει η εν λόγω τράπεζα στο Βερολίνο από το 2019, όταν και γράφτηκε το άρθρο της γερμανικής εφημερίδας.

Όπως αναφέρει η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «DIE WELT», με την υπόσχεση «ποτέ ξανά ψάξιμο κλειδιών», η τράπεζα SPARDA απευθύνεται σε πελάτες, οι οποίοι έχουν κλείσει συμφωνία για χρηματοδότηση κατοικίας τουλάχιστον αξίας 50.000 ευρώ! Λαμβάνουν δωρεάν με την Συμφωνία δύο εμφυτεύματα NFC, δύο ηλεκτρονικά τσιπάκια, τα οποία διαφημίζονται σε όλη την Γερμανία.


ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Ανοίξτε τα μάτια σας! Απλά η τεχνολογία εξελίσσεται και αναμένεται να αντικατασταθούν από πιο προχωρημένα εμφυτεύματα νανοτεχνολογίας ή βιοτεχνολογίας.

Δείτε λοιπόν τα βίντεο και βγάλτε κάθε αμφιβολία μέσα από τον μυαλό σας:
30.4.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget