Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Αγρογένεσις Πιερίας


Στο πλαίσιο των ανακοινώσεων περί επανέναρξης του ΟΣΔΕ 2020 ενημερώνουμε τους παραγωγούς του Νομού Πιερίας πως δεν επιτρέπεται η προσέλευση τους στα Κέντρα Υποβολής Δηλώσεων σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα των μετακινήσεων.

Η υποβολή των δηλώσεων θα γίνει κανονικά βάσει του χρονοδιαγράμματος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ως εκ τούτου η εξυπηρέτηση τους μέχρι την άρση των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης, θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ τηλεφωνικά και με την αποστολή των δικαιολογητικών με κάθε πρόσφορο τρόπο ηλεκτρονικής αποστολής ή ταχυδρομικώς.
Τηλέφωνα επικοινωνίας
23510 46858
23510 26234
6942663367
email: pas_kat@otenet.gr
alexandros.kya@gmail.com
giota.kya@gmail.com
elenieuag@hotmail.com
30.4.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget