Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Επίσκεψη Χρήστου Παπαστεργίου στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας
Την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας επισκέφθηκε χθες ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Χρήστος Παπαστεργίου.

Το πρόγραμμα του κ. Παπαστεργίου ξεκίνησε από την επίσκεψη στο δήμο Κατερίνης, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Νταντάμη. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο γραμματέας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Πιερίας Κώστας Κιτιξής

Μετά την επίσκεψη ο κ. Παπαστεργίου σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Κατερίνης «για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση για το ζήτημα της πανδημίας, το οποίο ο δήμος Κατερίνης χειρίζεται υποδειγματικά, αλλά και για τα διαρκή ζητήματα του δήμου». Οι δύο αιρετοί έκαναν ιδιαίτερη αναφορά σε θέματα περιβάλλοντος όπως «η αποκατάσταση της ευρύτερης περιοχής και του ποταμού Πέλεκα και ο βιολογικός καθαρισμός της πόλης της Κατερίνης και σε θέματα ανάπτυξης, όπως η προετοιμασία του επόμενου ΕΣΠΑ, για το οποίο ο δήμος Κατερίνης έχει κάνει ουσιαστικά βήματα προετοιμασίας».


«Την όλη προσπάθεια ενισχύει, σύμφωνα με τον κ. Κουκοδήμο, και η τακτική και διαφανής διαχείριση των οικονομικών του δήμου». Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Παπαστεργίου ευχαρίστησε ιδιαίτερα την δημοτική αρχή του δήμου Κατερίνης και για τα όμορφα αναμνηστικά δώρα που του χάρισε.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαστέργιου συναντήθηκε με στελέχη της περιφερειακής παράταξης στην Κατερίνη, τον Μακρυγιαλό και το Αιγίνιο.
26.4.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget