Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Οι ΗΠΑ δεν εμπιστεύονται τον ΠΟΥ για ανάπτυξη του εμβολίου για τον κορωνοϊόΕν συνεχεία της απόφασης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσει την χρηματοδότηση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), οι ΗΠΑ ανακοινώνουν ότι...


δεν θα συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του ΠΟΥ για την ανάπτυξη εμβολίου και φαρμάκου για τον κορωνοϊό.

Μια είδηση που έρχεται εν συνεχεία των πολλών φωνών που υποστηρίζουν ότι Κίνα και ΠΟΥ απέκρυψαν πληροφορίες για τον ιό.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής αποστολής στη Γενεύη.

«Δεν θα υπάρξει καμία επίσημη συμμετοχή των ΗΠΑ. Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα για αυτή την πρωτοβουλία που θα υποστηρίξει τη διεθνή συνεργασία ανάπτυξης εμβολίου για την COVID-19 όσο το δυνατόν συντομότερα» ανέφερε ο εκπρόσωπος σε γραπτή απάντησή του στο Reuters.
25.4.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget