Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ Δ.Σ. ΚΕΔΕ - Εισήγηση του Δημάρχου Κατερίνης και Προέδρου της Επιτροπής Χωροταξίας για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος

Τα ζητήματα που προέκυψαν στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης
στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Το θέμα της διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης και τα ζητήματα που απασχολούν τους δήμους σε όλη τη χώρα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη.

Οι δήμαρχοι εξέφρασαν την αγωνία τους για τις οικονομικές αντοχές των δήμων προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες λόγω της πανδημίας. Επιπλέον όμως και της μείωσης εσόδων που ήδη καταγράφονται στους δήμους.

Επανέλαβαν την ανάγκη στήριξης των δήμων που σήκωσαν το βάρος της εφαρμογής μέτρων και στήριξης των ευπαθών ομάδων με προγράμματα απολυμάνσεων, βοήθεια στο σπίτι κ.λ.π.

Ο κ. Κουκοδήμος σε ό,τι αφορά τα μέτρα για τους άπορους δημότες στην περίοδο του κορωνοιού, αναφέρθηκε ειδικά στο θέμα των συσσιτίων που διανέμονται αυτές τις ημέρες από τους δήμους.

Μετέφερε τη διαμαρτυρία των επαγγελματιών εστίασης του νομού Πιερίας αλλά και άλλων νομών, καθώς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω εταιρίας διαθέτει γεύματα που μεταφέρονται καθημερινά σε όλους τους νομούς, ενώ θα μπορούσαν το έργο να αναλάβουν τοπικές επιχειρήσεις ανά δήμο ή ανά περιφερειακή ενότητα.

Πρόσθεσε επιπλέον ότι και η διανομή των γευμάτων θα διευκολύνονταν και οι επιχειρήσεις εστίασης σε κάθε δήμο θα υποστηρίζονταν.
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΟ Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος στην ίδια συνεδρίαση είχε εισήγηση ως Πρόεδρος της Επιτροπής Χωροταξίας της ΚΕΔΕ επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Εκεί έθεσε προβληματισμούς δημάρχων από όλη τη χώρα σε ό,τι αφορά την εφαρμογή των δασικών χαρτών, τις «επιτρεπόμενες» παρεμβάσεις στις ζώνες εντός των προστατευόμενων περιοχών, τις ρυθμίσεις για τις οικιστικές πυκνώσεις κ.α.


30.4.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget