Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ελληνική Λύση: Τεράστια ζημιά στην οικονομία η λογική του «βλέποντας και κάνοντας» της κυβέρνησης

THESSNEWS

«Η κυβέρνηση συνεχίζει την τακτική των συσκέψεων και την εφαρμογή μέτρων με δόσεις, χωρίς να αντιλαμβάνεται την τεράστια ζημιά που έχει κάνει στην οικονομία η λογική του "βλέποντας και κάνοντας"», τονίζει σε ανακοίνωση της η Ελληνική Λύση.


«Είναι απαραίτητο να επαναλειτουργήσουν οι επιχειρήσεις και να εργαστούν οι Έλληνες, για να κινηθεί η οικονομία, η οποία κινδυνεύει να υποστεί "ανήκεστο βλάβη"», προσθέτει μεταξύ άλλων.Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η κυβέρνηση συνεχίζει την τακτική των συσκέψεων και την εφαρμογή μέτρων με δόσεις, χωρίς να αντιλαμβάνεται την τεράστια ζημιά που έχει κάνει στην οικονομία η λογική του "βλέποντας και κάνοντας".

Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επαναλαμβάνουμε σε όλους τους τόνους: Επιτέλους, πάρτε αποφάσεις! Είναι απαραίτητο να επαναλειτουργήσουν οι επιχειρήσεις και να εργαστούν οι Έλληνες, για να κινηθεί η οικονομία, η οποία κινδυνεύει να υποστεί "ανήκεστο βλάβη". Και κάτι τέτοιο θα οδηγήσει την χώρα σε κατάρρευση και σε 4ο μνημόνιο!
26.4.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget