Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Μήνυμα ΔΕΕΠ Ν. Δ ΠΙΕΡΙΑΣΣυμπολίτες μας,
Η περιπέτεια δεν τελείωσε ακόμη.

Μέχρι σήμερα ο λαός μας επέδειξε μια πρωτόγνωρη συμμόρφωση στις οδηγίες των ειδικών και μια νέα κοινωνική ευθύνη αναδείχθηκε.
Καταφέραμε κυβέρνηση και κοινωνία να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις της πανδημίας στη χώρα μας.
Η μικρή Ελλάδα έγινε σημείο αναφοράς σ' όλο το κόσμο για το πόσο αποτελεσματικά διαχειρίζεται τη κρίση.


Τίποτα δεν θα πετυχαίναμε αν δεν επιδεικνύαμε πειθαρχία και αφοσίωση στα μέτρα αυτοπροστασίας.
Η πανδημία στη χώρα μας βρίσκεται σε αποδρομή αλλά εάν τώρα χαλαρώσουμε θα γκρεμίσουμε όσα με στωικότητα και σθένος χτίσαμε μέχρι σήμερα.
Σας καλούμε να επιδείξετε την ίδια κοινωνική ευθύνη και να τηρείτε τις οδηγίες των ειδικών για να μπορέσουμε να ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω, για να απολαύσουμε πάλι όλα όσα στερηθήκαμε.

#ΜΈΝΟΥΜΕ_ΣΠΊΤΙΠεριφρουρούμε τις θυσίες και τις προσπάθειές μας.


Για τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Ν. Δ ΠΙΕΡΙΑΣ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ
26.4.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget