Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δήμος Κατερίνης: Ανοίγουν για τους αθλούμενους οι υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσειςΑπό τον Δήμο Κατερίνης ανακοινώνεται, ότι, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χθες το απόγευμα, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος ανοίγουν και με τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών κανόνων μπορούν να υποδεχτούν τους αθλούμενους, οι υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις στα δημοτικά αθλητικά κέντρα και τα γήπεδα στην πόλη της Κατερίνης και σε όλες τις δημοτικές – τοπικές κοινότητες.

Αντιθέτως, δεν θα λειτουργούν, μέχρι να υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση, τα κλειστά γυμναστήρια: Α’ & Β’ ΔΑΚ,Τ9 – Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού, καθώς επίσης οι αίθουσες γυμναστικής στα σχολεία και το Δημοτικό Κολυμβητήριο αντίστοιχα.


ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ


Τα ΚΑΠΗ και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, παραμένουν κλειστά μέχρι νεότερης ανακοίνωσης. Η επαναλειτουργία τους θα καθοριστεί με βάση την επιδημιολογική εξέλιξη. Σε ό,τι αφορά τους δημοτικούς και βρεφικούς σταθμούς, καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ Σβορώνου και ΚΔΑΠ – ΜΕΑ) θα παραμείνουν κλειστά και η επαναλειτουργία τους θα καθοριστεί με νεότερη ανακοίνωση, πάντα σε συνάρτηση με την επιδημιολογική εξέλιξη. Κλειστές θα παραμείνουν και οι παιδικές χαρές, η επαναλειτουργία των οποίων θα εξαρτηθεί από το άνοιγμα των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και των παιδικών και βρεφικών σταθμών, αντίστοιχα.


Εξακολουθεί η αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου, της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, των τμημάτων μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Κατερίνης, της παραχώρηση χρήσης όλων των χώρων, είτε εντός των σχολικών συγκροτημάτων είτε εντός άλλων δημοτικών κτιρίων (Αστική Σχολή, Πνευματικό Κέντρο Α’ & Β’ όροφος, αρχοντικό –πρώην οικία Τσαλόπουλου), που χρησιμοποιούνται από κάθε σύλλογο και φορέα μέχρι νεωτέρας.


ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ


Διατηρείται ως έχει και ο τρόπος εξυπηρέτησης του κοινού από τις υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης. Εφόσον δεν είναι εφικτή η ηλεκτρονική ή απομακρυσμένη εξυπηρέτηση, αυτή συνεχίζεται να γίνεται με προκαθορισμένο ραντεβού με το προσωπικό ασφαλείας και μόνο με προκαθορισμένο ραντεβού. Περισσότερες πληροφορίες και τηλέφωνα υπηρεσιών στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο:


https://katerini.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%89%cf%80%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82/
Εξακολουθεί η χρήση των νέων ψηφιακών υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης του κοινού των πολιτών από τα ΚΕΠ μέσω αποστολής εγγράφων κατ' οίκον με ταχυμεταφορά.


Ο Δήμος Κατερίνης σε διαρκή επικοινωνία με τις Υπηρεσίες του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Υγείας θα ενημερώνει έγκαιρα και υπεύθυνα το κοινό για τυχόν νεότερες εξελίξεις και οδηγίες. Παράλληλα, στην ιστοσελίδα του Δήμου www.katerini.gr θα υπάρχει συνεχής ροή ενημέρωσης για ό, τι νεότερο προκύπτει και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.
29.4.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget