Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Στην ζωή κυβερνά το απρόβλεπτο


Το 1967 κάποιος αριστερός δημοσιογράφος έγραψε ένα άρθρο με τίτλο «Γιατί δεν πρόκειται να γίνει δικτατορία». Ήταν να δημοσιευτεί στην εφημερίδα Αυγή την 21η Απριλίου αλλά δεν πρόλαβε να δημοσιευθεί γιατί κάποιοι στρατιωτικοί είχαν...
άλλα σχέδια και πήραν την εξουσία με τα τανκς.

Λίγους μήνες πριν όλα έδειχναν ότι ξεπεράσαμε την κρίση και η ανάπτυξη ήταν προ των πυλών. Σχέδια, υπολογισμοί, προγραμματισμοί έγιναν κουρελόχαρτα καθώς ο κορονοιός κατέλαβε την ανθρωπότητα.

Κάποιοι διατείνονται ότι όλα είναι βάση σχεδίου, κρύβονται από πίσω οι Εβραίοι, οι Αμερικάνοι, οι Κινέζοι, οι Εξωγήινοι και οι Νεφελίμ... Εγώ πιστεύω πάλι ότι αυτή τελικά

είναι και η μεγάλη δύναμη του συστήματος και των λεσχών.. Ότι δηλαδή μας έχουν πείσει ότι ΟΛΑ τα ελέγχουν, ΟΛΑ τα κινούν αυτοί οι «άγνωστοι».

Εμείς καθορίζουμε την καθημερινότητα μας και το μέλλον μας , μέσα σε ένα χαοτικό περιβάλλον σε έναν απρόβλεπτο κόσμο. Μοναδικές διαχρονικές σταθερές αξίες είναι η αγάπη για τον τόπο που γεννιέται ο κάθε άνθρωπος, η οικογένεια, η πίστη στον θεό και η συντροφικότητα της κοινότητας.

Μαζί θα παλέψουμε κάθε πρόκληση, μαζί θα διεκδικήσουμε το μέλλον μας. Γιατί πρέπει να ζούμε σαν να είναι να πεθάνουμε αύριο και να σκεφτόμαστε σαν να είναι να ζήσουμε αιώνια!

Αναστασιάδης Θωμάς

Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
‘’ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ’’
28.4.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget