Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δήμος Κατερίνης: Ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού στην Τ.Κ. Ελατοχωρίου
Στην ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού στην Τ.Κ. Ελατοχωρίου και πιο συγκεκριμένα στην οδό Μ. Αλεξάνδρου συμβάλλουν οι εργασίες της Αντιδημαρχίας Κοινοτήτων, που υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ελατοχωρίου & το τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.
Πιο συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Κοινοτήτων Κώστα Γραμματικόπουλου, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Νικόλαο Γκλάρα, τους τοπικούς συμβούλους Αντώνη Λιάββα, Αναστασία Μποστανίτη ικανοποιήθηκε ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων, καθώς τοποθετήθηκαν ένθεν και ένθεν της οδού, φωτιστικές λάμπες. Με τον τρόπο αυτό ενισχύθηκε αισθητά ο ανεπαρκής μέχρι πρότινος δημοτικός φωτισμός, στην συγκεκριμένη οδό της κοινότητας.


Γενικότερα, στόχος αντίστοιχων εργασιών που εκτελούνται στις τοπικές και δημοτικές κοινότητες είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και η μέριμνα για τον επαρκή φωτισμό οδών και κοινόχρηστων χώρων.

Αναρτήθηκε από imerisiapierias στις 18:02
29.4.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget