Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΔΩΡΕΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Την περασμένη εβδομάδα ο Δήμος Δίου - Ολύμπου παρέλαβε ένα απορριμματοφόρο όχημα, το οποίο αποτελεί δωρεά του «Κοινωφελούς Ιδρύματος Διονύση Πασχάλη».


Ο ...


κ. Δ. Πασχάλης, που είναι και επίτιμος Δημότης μας, αντιλαμβανόμενος τις αυξημένες ανάγκες του Δήμου Δίου - Ολύμπου, στον τομέα της αποκομιδής, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, προέβη στην δωρεά ενός απορριμματοφόρου χωρητικότητας 22κ.μ., μάρκας MΕRCEDES-BENZ, τεχνολογίας Euro 4.


Η διαδικασία παράδοσης του απορριμματοφόρου έγινε στο αμαξοστάσιο του Δήμου από τους νομικούς κ. Ι. Παπαδιαμαντή και κ. Θ. Καρρά, ως εκπροσώπους του κ. Διονύση Πασχάλη. Η παραλαβή στην κυριότητα του Δήμου Δίου - Ολύμπου έγινε από το Δήμαρχο κ. Βαγγέλη Γερολιόλιο και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Κων/νο Κουριάτη.


Ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, ως θεσμικός εκπρόσωπος όλων των δημοτών, απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες του στον κ. Διονύση Πασχάλη για την σημαντική αυτή κοινωνική προσφορά του, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και ενισχύει τα μέσα, με τα οποία ο Δήμος διασφαλίζει την δημόσια υγεία και φροντίζει για τη διατήρηση του μοναδικού φυσικού κάλλους του τόπου μας.
28.4.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget